Hitta & boka korttidsparkering på Arlanda

Att hitta en nära och prisvärd korttidsparkering på Arlanda kan vara en utmaning. I denna guide hjälper vi dig att hitta en smidig parkering med kort transporttid till din terminal.

Hitta en passande korttidsparkering på Arlanda.

Vilka korttidsparkeringar finns på Arlanda?

Ska du ut och resa i en eller några få dagar och åker till Arlanda med bil är det sannolikt en korttidsparkering du söker. Det är ett populärt val bland affärsresenärer som reser över dagen och par som ska på weekendresa.


Ska du bara hämta eller lämna någon? Då är det en timparkering du letar efter.

Det finns flera olika korttidsparkeringar att välja bland:

 • Lindskrog – Bemannad och bevakad parkering endast 4 minuter från terminalerna. Med parkering både inomhus och utomhus och möjlighet att förboka laddning av elbil och lägga till bilvårdstjänster.

 • Parkering vid terminal 5 – Kallas även för ”Express”. Parkeringshus P51, P53 och P41 ligger inom 7 minuters promenad från terminalen. Utomhusparkering P45, P46, P56 och P57 ligger 4-9 minuter från terminalen. Ett dyrare alternativ och utan möjlighet att förboka elbilsladdning.

 • Parkering vid terminal 2 – Parkeringshus med 2 minuters promenad till terminalen. Den är dock dyr och saknar förbokning av elbilsladdning.

 • Premium SkyCity – 9 minuter till terminal 2 och 2 minuter till terminal 5. Parkeringen i SkyCity är dock dyr, ofta fullbokad och utan möjlighet till förbokning av elbilsladdare.

 • Hotell med parkering – Vissa av hotellen vid Arlanda erbjuder parkering. Smidigt om du ska övernatta men parkeringen är sällan bevakad och det går inte att förboka laddning av elbil. Som tur är finns bra alternativ till hotell med parkering. 

Hämta & lämna på Arlanda

Om du bara ska hämta eller lämna någon på Arlanda finns ”Hämta & lämna”, även kallad ‘timparkering’, vid terminal 5, 2 och 4. Följ skyltningen när du närmar dig flygplatsen så hittar du rätt.

Från Hämta & lämna är det 2-5 minuters promenad in till terminalen. Det är inte möjligt att lämna av eller hämta upp någon direkt vid entrén eller utgången. Vill du bara lämna av någon utan att parkera gör du det också på Hämta & lämna.

Har du upptäckt Lindskrogs smidiga korttidsparkering?

Lindskrogs parkering ligger endast 4 minuter från Arlanda. Vår kostnadsfria transferbuss tar dig till och från terminalen. Vi anpassar den efter din avresa och återkomst. Det är en stressfri, bekymmersfri och prisvärd korttidsparkering, oavsett om du ska vara borta över dagen, en weekend, en vecka – eller längre tid än så. Vår trevliga personal finns alltid på plats och välkomnar dig när du checkar in på parkeringen.


Om du vill parkera din elbil vid Arlanda kan du välja till laddning, så ser vi till att den är fulladdad lagom till att du kommer tillbaka. Vi erbjuder oss också tvätt och bilvård medan du är ute och reser.


Parkeringen har högsta möjliga säkerhet med övervakning av vår personal och med kameraövervakning, belysning och rörelsedetektorer.

Så bokar du korttidsparkering hos Lindskrog:

 1. Boka och betala korttidsparkering på Lindskrog.se eller på plats i vår reception.
 2. Parkera och checka in. Vi har alltid personal på plats.
 3. Våra bekväma transferbussar tar dig till terminalen på 4 minuter och hämtar dig igen vid hemkomst.

 

Vanliga frågor och svar om korttidsparkering på Arlanda

 • Erbjuder Lindskrog korttidsparkering?

 • Hur tar jag mig från korttidsparkeringen till terminalen?

 • Varför välja Lindskrog för korttidsparkering?

 • Vad är en korttidsparkering?

 • Vad kostar korttidsparkering på Arlanda?

 • Var hämtar man med bil på Arlanda?

 • Var finns korttidsparkering vid Terminal 5?

 • Var finns korttidsparkering vid Terminal 2?

 • Var kan jag parkera nära SkyCity?

Fler vanliga frågor

Öppet dygnet runt - årets alla dagar